Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Hallo allemaal, 

Eerst en vooral heet ik iedereen welkom op de website. 
Ik heb de afgelopen dagen veel nieuwe registraties ontvangen, waarvoor dank. Ik ga deze aanstaande vrijdag behandelen en de accounts activeren. 

Pas na het activeren kunnen nieuwe weerstations aangemeld worden en actief gezet worden.Alle nieuwe leden krijgen een persoonlijke e-mail met de verdere instructies.

Het menu bovenaan de website zal tijdelijk ingedeeld worden in twee rijen met links naar pagina's. Dit zal in de toekomst gebruiksvriendelijker worden aangezien de website in een nieuw kleedje zal worden gestoken waarbij er ook rekening wordt gehouden met de mobiele gebruikers onder ons.

 

Vanaf nu zijn de actuele weerkaarten beschikbaar met datagegevens van de aangesloten weerstations. We hebben vandaag de Belgische map online geplaast, in de loop van de dag komt de Nederlandse map online.

 

Wat kunnen we op de kaarten zien?

De actuele gegevens van:
- Neerslag
- Temperatuur

Deze kaarten worden om de 5 min vernieuwd van gegevens.

Bekijk het via het menu ==> Actuele weerkaarten.

Vanaf nu is het mogelijk om weerstations aan te melden met het bestand clientraw. Onze systemen zijn aangepast om dit bestand uit te lezen. Meld u aan bij onze website, en stuur je link naar ons door via het formulier op je account.

Dit weekend worden op iedere pagina van de aangesloten weerstation een persoonlijke weerbanner geplaatst. Deze kan je dan delen op uw persoonlijke website. Deze banner neemt de actuele waarden automatisch op vanuit het weerstation.
Hetweernu.be Altijd actueel

Wil jij al lang helpen om een website te helpen beheren? Dan zijn wij op zoek naar jou om in ons team van de moderatoren te verwelkomen.

Wat is uw juiste functie als moderator?
- Topics controleren
- Topics verplaatsen naar juiste forum
- Indien topics verwijderen
- Gebruikers Bannen
- Eventueel inhoud veranderen

Wil jij deze verantwoordelijkheid op jou nemen? Neem dan contact op met ons team via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.